top of page

Про нас

Урожай - Запорізька пекарня з понад двадцяти п'яти річним досвідом роботи на ринку хлібобулочних виробів. Наша пекарня щоденно виготовляє більше 15 тисяч одиниць продукції. А це 15 тисяч запоріжців які оцінюють смак та якість нашого хліба.

Наше гасло - "Цінність у кожній крихті".
Воно відображає ідею про те, що
кожна крихта хліба виготовлена з особливою увагою наших пекарів та про продукт, котрий несе в собі цінності для споживача.

Виробництво Урожай

Нашу діяльність можна розділити на два вектори:

  • Співпраця з торговими мережами та продовольчими крамницями, в котрих ви можете знайти та придбати нашу продукцію собі до столу..

  •  Співробітництво в форматі B2B у галузях фаст-фуд та HoReCa, де ми надаємо їм необхідний індивідуальний продукт.

 

Ми цінуємо міцні та довгострокові партнерські відносини, які будуємо виключно на відкритості та взаємоповазі.

Тож Наша мета - задовольнити потреби наших клієнтів та сприяти нашому спільному успіху та розвитку.

Хліб Урожай

Пекарня виготовляє продукцію під шістьма торговими марками:

  • ТМ «Урожай» - білий хліб, що виготовляється на основі пшеничного борошна. 

  • ТМ «Житня лінія» - темний хліб, що виготовляється на основі житньо-пшеничного борошна.

  • ТМ «Bochito” - лінійка виробів для фаст-фуду.

  • ТМ «Пан Круасан» - це міні-круасани з різними начинками.

  • ТМ «Bread stick” та «Bread chips” - це сухарні вироби, такі як хлібні палички з різними смаками та житні хлібні сухарики.

Олексій Пучков - директор пекарні

"Я займаюся хлібом вже більше 25 років.

Хоч до цього обрав для себе професію інженера-механіка.

Але почавши, ще студентом, працювати в пекарні я зрозумів, що хочу зробити хліб моєю улюбленою справою.

 

Тоді,  коли ти починаєш займатися виробництвом хліба, то ти, здається, вже не увляєш своє життя без нашого Хлібчика. Це настільки цікавий продукт, настільки багатогранне його створення, що навпротязі всіх цих років мені жодного разу не довелося шкодувати за обраний життєвий шлях."

Пучков Олексій
  • Instagram
  • Facebook

Історія компанії

1995 рік.

1996 рік.

2001 рік.

2003 рік.

2004 рік.

2007 рік.

2010 рік.

2012 рік.

2013 рік.

2014 рік.

2015 рік.

2019 рік.

2022 рік.

2022 рік.

2023 рік.

2024 рік.

20 листопада 1995 вважається днем заснування підприємства.

З грудня місяця орендується приміщення по вулиці Сєдова, 8 та встановлюється іспанське обладнання.

У січні-лютому місяці випікається перший виріб - «Багет Іспанський».

В цей час державні хлібозаводи працювали доволі повільно та мали переважно застаріле обладнання. Тому наш сучасний, якісний багет швидко полюбився мешканцям Запоріжжя.

«Урожаю» вже не вистачало потужностей іспанського обладнання, тому було вирішено купити діючу пекарню у Заводському районі міста та зробити з неї цех булочних та здобних виробів.

Січень 2023р. – приймається рішення почати реконструкцію приміщення колишнього млина за адресою Антенна, 11 під нове хлібопекарне виробництво.

Грудень 2023р. – закінчення будівництва та відкриття нової пекарні за адресою

вул. Антенна, 11 з об’єднанням двох цехів в один.

Запуск сучасної, інноваційної швейцарської лінії Rondo Doge для виробництва круасанів ТМ «Пан Круасан».  На той час ми були одні з перших у виготовленні  круасанів в Україні.

У цьому ж році пекарня вперше приймає участь у Всеукраїнському конкурсі

«100 кращих товарів України» та отримує диплом 1 ступеню з круасанами

«Пан Круасан».

Залучення значного кредиту на придбання 2-х додаткових печей німецького виробництва MIWE, горизонтально-паковочної машини італійського виробництва та створення більш якісних, сучасних виробів та упаковки для них.

Проведення реконструкції з розширенням виробничих приміщень і створенням додаткових ділянок на підприємстві.

Проведення ще однієї реконструкції задля додаткової автоматизації технологічного процесу та покращення умов праці. Створення ТМ «Житня лінія»,  яка об’єднує вироби з житнього борошна на живих заквасках.

Рік народження ТМ «Breadsticks» - нових видів хлібних паличок з

різноманітними смаками та вихід з продажами цієї продукції на логістичний центр «АШАН УКРАЇНА ГІПЕРМАРКЕТ», з подальшим розповсюдженням товару по усім гіпермаркетам цієї мережі.

Квітень цього року став місяцем народження нової торгової марки «Bread chips» - сухарики-грінки на основі хліба виготовленого з житнього борошна з додаванням різноманітних смако-ароматичних приправ.

Придбання та введення в експлуатацію печей шведського виробництва Revent.

Отримання сертифікату НАССР (ISO 22000:2005) управління безпечністю харчових продуктів.

24 лютого - початок війни з росією. Переформатування роботи та асортименту підприємства в умовах війни…

Осінь 2022 року - початок виробництва авторського хлібу - "Craft", котрий ми виготовляємо з пшеничного та цільнозернового борошна, на заквасці, у подовій печі. Хліб відрізняється від інших своїми великими порами всередині та характерним гребнем вздовж усієї довжини.

Липень 2023 року став місяцем народження "Класичного" батону. За короткий час завоював прихильність наших споживачів та став лідером у нашому асортименті продукції. Це дало поштовх для подальшого розвитку лінійки батонів.

Soon.

bottom of page